Monday 4 February 2013

Jde to i levně!

Ahoj, jsem Karolína, studuju v Ostravě, a jak už to tak bývá, místo učení na maturitu si hledám milion různých aktivit, které se netýkají školy ;) Už delší dobu jsem přemýšlela o vlastním blogu, ale nikdy jsem neměla dost odvahy do toho jít naplno. Teď ale potřebuju nějaké rozptýlení od hromad knih a nátlaku ze všech stran, takže to pro mě bude takový únik od celého toho maturitního stresování :)

O čem teda budu psát? Začnu nejdříve tím, že jsem chudý student, který utratí svoje kapesné hlavně za jídlo, sekáčové oblečení a drogerii, a na konci měsíce si půjčuje peníze od mladší sestry, protože nemá ani na žvýkačky :D Díky tomu, že mám další dva sourozence, které moji rodiče musí živit spolu se mnou, nemůžu si dovolit nakupovat u značek Dior, Chanel, Gucci, Prada, Louis Vuitton apod. Taky nemůžu mít svůj vlastní iPhone/iPad/iPod ani Mac. Zní to, že mám docela smutný život, co? :D:D Ve skutečnosti jde ale o to, že u mě vítězí kreativita nad bohatstvím. Samozřejmě se penězům nevyhýbám a mám k nim kladný vztah :D, ale řídím se hlavně tím, že nedostatek financí člověka posune v životě dál, než jejich nadbytek. A o tom to celé bude! Sice se více nadřeme, abychom našli kvalitní a pěkné kousky za nízkou cenu, ale právě to nás v životě obohatí a naučí být kreativními. Až dobojuju s nastavením designu a příjdu na kloub tajům bloggeru.com, můžete se těšit na:

1) metodu "No Poo", kterou na sobě zrovna testuju (více tady: http://www.rozhlas.cz/meteor/prispevky/_zprava/--1167004)
2) nápady a návody na DIY
3) levné alternativy drahých produktů
4) věci, za které zbytečně utrácíme
5) do čeho se vyplatí investovat

a dalších asi milion článků, které ještě nechci prozrazovat ;)

Samozřejmě je to taky módní blog, takže čekejte fotky mých outfitů, návody na účesy, recenze a videa, ale protože se nadchnu i z věcí, které na módní blog nepatří, připouštím, že se tady někdy mohou objevit i články o filmech/knihách/hudbě/...

Tak to by bylo na úvod asi všechno, snad tady nebudu psát jenom do větru a najde se někdo, koho budou moje články bavit :)

Zatím se mějte!

Karolína


18 comments:

  1. Hezký nápad! Jsem zvědavá, já jako studentka ocením dobré rady :)

    http://soprettymarshmallow.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. přidej si tady štítek "Pravidelní čtenáři" ať si tě můžu přidat ;) ..tipy v Ostravě se vždy hodí, taky sem tam při koupi něčeho mám tip, kde jsem to v Ostravě koupila ;)

    ReplyDelete
  3. Jsem moc zvědavá jak se ten blog vyvrbí :) Držím palečky

    ReplyDelete
  4. tak jsem zvědavá, ukládám do záložek ;)

    Nicol

    ReplyDelete
  5. Vau, fakt úžasný blog :-) Našla jsi ve mě stopro čtenáře!! Přesně ten první odstavec jako bych napsala sama :-) Mám sice jen jednoho sourozence, ale od té doby, co se naši zadlužili kvůli koupi domu, žiju podobně :-) Ale nevadí mi to, podle mě je lepší se naučit vyjít s málem, než rozhazovat plnými hrstmi - ale když na to člověk má, tak co by samozřejmě nerozhazoval!
    www.callmeketrin.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Good luck, už tě "sleduju" :D Takže jsem zvědavá jak ti to tu půjde. :)

    ReplyDelete
  7. Přidávám do záložek, blogspot jako dělaný pro mě :)..

    ReplyDelete
  8. Těším se na to, co předvedeš! :)

    ReplyDelete
  9. Tak snad z tebe neupadne nadšení a počáteční chuť do toho všeho! Držím palce :)

    ReplyDelete
  10. Tak tenhle blog je úplně jak o mě :-D Taky jsem maturantka, taky se rozptyluji všim možným, taky mám kupu sourozenců, které živim společně s rodiči a nejvíc miluju seconhandy!! Taky budu rozhodně tvá každodenní čtenářka!! Držim palce :-)

    ReplyDelete
  11. super nápad, přidám si tě. já zase píšu o vaření: http://svasniprojidlo.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  12. Not o je bomba ;)) moc držím palce ;) přidávej další články

    ReplyDelete
  13. Ahoj :) skvělý nápad. Nemám zrovna hluboko do kapsy,ale každá ušetřená kačka se hodí,zvlášť, když se jedná a jednosezonové výstřelky. Jsem taky z Ostravy. Můžu se zeptat , kde takové sekáče v Ově najdu?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seznam sekáčů jsem právě psala do komentářů pod článkem Nejlepší sekáčové úlovky, protože už se mě na to holky ptaly, takže ho najdeš tam :)

      Delete
  14. No Poo zní zajímavě, myslíš, že bys mohla průběžně fotit vlásky a potom je přidat k výsledkům (předpokládám, že o tom budeš psát)? Bylo by to super. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě, jsem ráda, že to někoho zajímá, protože u toho testování fakt trpím :D Mám za sebou zatím jenom 8 dní, ale přijde mi to jako sto let, protože jsem si předtím myla vlasy denně. Kompletní článek i s fotkama chci udělat až za těch 5 týdnů, ale jestli to k ničemu nebude, tak se asi zblázním! :D

      Delete
    2. To věřím, sama se do toho pustím možná až někdy budu dlouho doma nemocná. :D Na internetu jsem našla dost pozitivních reakcí, tak myslí, že se výsledek dostaví. :)

      Delete