Monday 18 March 2013

We are such stuff as dreams are made on

Původně jsem tenhle outfit zveřejňovat nechtěla, protože se mi na fotkách nelíbil tolik, jako ve skutečnosti, ale nakonec mě k tomu donutilo učení do školy :D
Možná už jste si všimli, že mám na liště vpravo několik nových ikonek a jedná se o FacebookAsk.fmBloglovin'Twitter a Pinterest, takže pokud by mě chtěl někdo z vás podpořit, určitě se nebudu bránit :D Třeba Twitter mám teď úplně čerstvě a moc nechápu k čemu je, ale četla jsem článek "Jak mít úspěšný blog" a tam jsem ze dozvěděla, že je Twitter nutností :D
Taky Ask.fm jsem vždycky docela odsuzovala, ale na dotazy ohledně blogu se myslím hodí, takže se určitě ptejte!

Dále opět vznáším dotaz: Jaký článek byste tady chtěli najít?
Zítra odesílám jeden SWAP slečně z Votočvohoz, takže jeden článek bude o tomhle, a pak bych ráda udělala jeden "Co mám v tašce"/"Zpátky do minulosti"/"Můj pokoj"/... Co myslíte?






halenka - H&M, vesta - H&M (z Votočvohoz), sukně - Promod (z Votočvohoz),  kabelka - Reserved (z Votočvohoz), oxfordky - Atmosphere (secondhand)

27 comments:

  1. Ten copánek je úžasný, jsi nějak moc šikovná :D
    Jinak ti to zase sluší.

    ReplyDelete
  2. Nádhera! Strašně ti to sluší :) Jak jsi udělala ten copánek? :D Já s nim už pěkně dlouho bojuju a né a né ho udělat pěkně. :/

    AMCa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! :) Dělám to podle tohohle návodu: http://www.youtube.com/watch?v=MYdA4oXYz-I&list=UU2LgZ_4GzSFQS-3a87_Jc6w&index=182 :)

      Delete
  3. Mě se ten outfit líbí tak od spodní části. :D Boty, punčochy, hlavně kabelka krásná. x) Follownu si tě. ;)

    ReplyDelete
  4. Moc se mi líbí ten copánek, já bych ho nezvládla, jsem na účesy levá. :D

    ReplyDelete
  5. Moc hezká sukně a taška :)

    ReplyDelete
  6. Krásný účes i outfit! :)

    ReplyDelete
  7. Krásný outfit, moc ti sluší! Hlavně ty punčochy jsou super, barevné miluju :)

    http://anesagill.blogspot.com


    ReplyDelete
  8. překrásná kabelkaa♥ a ten copánek:))

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :) Já si ten copánek pletu podle tohohle videa: http://www.youtube.com/watch?v=MYdA4oXYz-I&list=UU2LgZ_4GzSFQS-3a87_Jc6w&index=182 a vůbec nejsem nějak extra zručná, fakt, takže zkoušej a určitě to zvládneš ;)

      Delete
  10. Nebylo by něco více kreativního a ne tak usedlého? Až na ten úchvatný copánek je to nuda.

    ReplyDelete
  11. Super protože jsi krásná, sympatická slečna, jejíž blog sleduji od začátku, ale pořád čekám, kdy to začně být to "ono".

    El

    ReplyDelete
  12. Moc pěkné! A k tomu, jaký článek napsat: fšecki!

    ReplyDelete
  13. Myslím, že bys to měla vzít z opačného konce. Psát o věcech, které Tebe zajímají a připadají Ti, že by měly být zveřejněny a pak si tě najdou čtenáři, kterým se trefíš do vkusu. Nemůžeš přece psát něco, jen aby to tady lidi četli, to by pak nebyl Tvůj osobní blog, ne? Pokud nemáš, co bys psala, nepiš nic.
    Jinak se mi líbí účes, nelíbí se mi odrosty.
    Podle názvu blogu jsem čekala spíše nějaké návody a rady na ušetření, ne módní blog s jedním článkem, jak ušetřit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Není to o tom, že bych neměla o čem psát, jenom chci komunikovat se čtenáři, kteří mě můžou svými nápady inspirovat, říct mi svoje hledisko a já si z něj pak můžu něco vzít, na čemž myslím nic špatného není. Možná na tebe moje otázka "Jaký článek byste tady chtěli najít?" působí dojmem, že už mi došla fantazie a zoufale hledám nápady na další články, ale tak to není a je mi líto, jestli to tak vyznělo. Taky nepíšu články jenom proto, aby to lidé četli, aniž bych je sama nechtěla zveřejnit. Myslíš, že nemám vlastní hlavu a řídím se slepě jenom tím, co tady ostatní napíšou? Jestli ano, tak mě to mrzí.
      Co se týče toho, že jsi díky názvu čekala něco jiného - s tím nic nenadělám. Kdyby sis přečetla můj blog od začátku, dočetla by ses, že tohle JE módní blog. Hlavní myšlenkou je to, že móda není o penězích, ale o kreativitě a můžeš si všimnout, že mé outfity se skládají ve valné většině z věcí ze sekáče a nenajdeš tady snad nic, co by přesahovalo hodnotu 1000 Kč. Taky není pravda, že tady je jenom jeden článek o tom, jak ušetřit, takže nevím, jestli jsi tady jenom přišla kritizovat a ani si předtím můj blog pořádně neprohlédla nebo neumíš počítat. Nevím, co si mám z tvého komentáře vzít - asi jenom to, že bych se neměla fotit s odrosty. Pokud jsem tě ale špatně pochopila, můžeme to ještě probrat. Ocením taky, když se podepíšeš ;)

      Delete
  14. Safra, zase dokonalý outfit! Ty bílé volánky jsou nádherné! :)

    ReplyDelete
  15. máš božííí boty! kolik si za ně dala prosím? :)) díky
    http://www.iambatmanhaha.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  16. Ahoj, mě se tu u tebe moc líbí a sluší ti to :)
    Ten copánek je boží, nevíš kde bych prosím našla postup, jak ho vytvořit? :) Děkuji

    ReplyDelete
  17. joo tak dobrý :)) (číst všechny komentáře, číst všechny komentáře - pro příště :D)
    Tak přeju hodně zdaru s blogem :)

    ReplyDelete