Wednesday 15 May 2013

Multifunkční štětec PetraLovelyHair

Dneska přicházím s levnou variantou kvalitního flat top štětce, který se dá použít na make-up, pudr, tvářenku i bronzer, a jestli znáte Petru Lovely Hair, tak už myslím sami víte, že ta se ve štětcích vyzná a není typ člověka, který by se snažil někoho ošidit ;)
Většina kvalitních štětců se pohybuje v ceně okolo 600 Kč, což je pro mě nereálná částka za jednu chlupatou věc :D, takže jsem zvažovala tenhle od E.L.F. za stovku, který si hodně holek chválilo, jenomže už delší dobu není skladem. Čekala jsem, až bude zase k mání a mezitím se na internetu objevil tenhle od Petry a dost mě zlákal. Vždycky musím všechno stokrát prozkoumat a zjistit si, jestli má cenu do něčeho investovat (v tomhle případě 225 Kč i s poštovným) a asi týden jsem si pouštěla všechna videa od Petry, kde pracuje se štětci od Sigmy a srovnává je s padělky z e-baye a udělalo to na mě docela dojem, tak jsem si řekla, že do toho teda půjdu a dva dny nato už ho mám doma!
Nemám u sebe bohužel foťák, takže přidávám pouze fotky odtud, ale jsem z něho fakt nadšená!
Nemůžu ho sice s ničím srovnat, protože je to můj první flat top štětec nebo vlastně první "za zmínku stojící" štětec vůbec, ale můžu říct, že mé laické oko ho shledává kvalitním :D
Je fakt hodně hustý a hlavně ŠÍLENĚ MOC hebký, takže s ním teďka pořád jezdím po obličeji celé rodině(i taťkovi), všem k nám nově příchozím a hlavně teda sobě :D Nejdůležitější je podle mě ta hustota a hebkost a ještě to, že se dokáže "postavit" jenom na ty štětinky a zůstat stát a neohýbá se při "vťupávání", takže s ním make-up jenom "nenatíráte", ale vpracováváte do pleti. Tímto ale nechci říct, že by byl lepší než ten od E.L.F., jenom s ním zatím nemám zkušenost, takže vás od něj určitě neodrazuju a myslím, že za 100 Kč by za zkoušku stát mohl. Kdyby ho někdo z vás někdy vyzkoušel, dejte určitě vědět!
Ufff, tak to je moje první recenze, takže to berte s rezervou a kdyžtak napište, jak to máte s kosmetickými štětci vy :)




P.S.: Předběžné výsledky písemných maturit:
ČJ - 2
M - 2

Výsledek TSP: 84,55 percentil
(Já vím, asi vás to moc nezajímá, ale tak znáte to, člověk má radost, že to dal :D)

P.P.S: Nedoporučuju! spolupráci s e-shopem Maxnina.com, o kterém jsem psala článek minule, protože mě fakt naštvali svým neprofesionálním jednáním a nevím, jak to bude s tou zmiňovanou Giveaway, protože od teď už od nich nic nechci :/ (podrobnosti podám kdyžtak příště)

33 comments:

  1. Petru mám ráda, je to fajn blogerka a působí strašně mile. Jinak máš se, že už máš výsledky. Nám je naše škola není schopna dát a prý se máme až zítra příjt zeptat nějaké ženské, u které ani nevíme, kdo to je a kde má kabinet (jak nás na poslední rok spojili s druhou školou a přemístili nás do ní, ztrácím se a to ještě i ke konci čtvrťáku, je to velká škola, co má hodně lidí). No, ale snad se mi taky povede, nevidím to na katastrofu. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je demence, tak snad ji najdete, mě by to taky štvalo. Jinak já ještě nevím, jakou mám známku ze slohovky z ČJ, třídní nám napsala, že jsme to dali všichni, ale známky ještě nevíme. Tak ať ti to nakonec dobře dopadne! :)

      Delete
  2. Péťa je holt šikulka:) Čekala sem, že ten její štětec bude o hodně dražší, takže mile překvapila. A s tou maxninou by mě to zajímalo...určitě naslibovali spoustě blogerek a pak si to rozmysleli:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě právě taky překvapilo, že je takhle levný! :) No Maxnina nejdříve slíbí 2 šperky na měsíc, když o nich napíšu článek, a pak se jim musím ozývat jako blbka, jestli na mě nezapomněli a oni mi po tom, co už jsem jim udělala reklamu, řeknou, že mi pošlou jenom jeden, protože za 1 článek dostanu 1 šperk. Tak jako to ať po mě fakt nechtějí, 2x měsíčně psát článek na to samé, navíc nejsou profesionální, když takhle mění dohodu po tom, co už si "přišli na své". Jsem rozhořčená a nemám nejmenší chuť s nima spolupracovat + navíc mě štve, že jsem o nich už napsala článek. No nic, příště snad budu chytřejší ;)

      Delete
    2. nujo, člověk se z takových situací učí pro příště ;) tímhle postojem si získali spíš víc negativ, než dobrou reklamu rozhodně...
      Veru

      Delete
  3. Ten štětec vypadá moc hezky :) Já mám se štětci taky jen minimální zkušenosti. V zápalu toho, že si budu kupovat kvalitní kosmetiku a že štětec za pár korun je na nic, jsem si pořídila štětec ze Sephory, který je vážně fajn. Jinak jsem si nedávno koupila 2 štětce z elfu. Tu černou řadu (myslím, že se jmenuje Studio) rozhodně doporučuji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Týjo, ze Sephory? To už musela být jiná cenová relace, co? Je to taky ten flat top? Jinak ten z E.L.F., o kterém jsem psala je tenhle: http://elfkosmetika.cz/eshop-produkt/studio_profesionalni_rada/stetce-a4db0165a8fbeb/stetec_na_pudr/cz a je taky z řady Studio, máš přesně tenhle? Docela by mě zajímalo, jestli je fakt tak dobrý, jak se píše :)

      Delete
  4. v TSP jsem dala ještě o trochu víc než ty :D a nestačí to :D
    ale tobě gratuluji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky :) Já se hlásím na Skandinávská studia a Učitelství 1.stupně základních škol, takže by mi to mělo snad stačit. Ty jsi chtěla na práva nebo kam?

      Delete
  5. ten štětec si musím pořídit! bohužel teď nejsou finance ale až si na něj našetřím, tak koupím! :D
    já mám z ČJ za 2 a z AJ za 1 ... díky bohu že už jsou výsledky! :D

    ReplyDelete
  6. Hm, s Maxninou jsem na tom podobně, jsou to fakt *****! A nalákala jsi mě na tenhle štětec, protože už nějakou dobu sháním dobrý štětec na nakeup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt? Taky tě takhle ošidili?

      Delete
    2. Jak ošidili? Řekni nám to....

      Delete
  7. Hrozně moc děkuju za recenzi,jsem moc ráda, že se štětec líbí, to mě těší hrozně moc <3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemáš vůbec zač! Kvalitní věci se recenzují samy :)

      Delete
  8. Tak já jsem jsi přesně tento štětec od Elfu pořádila tak před půl rokem a je vážně super za tu cenu, nejpoužívanější štětec co mám :-) no ta jsem se rozhodla ho koupit mamině a když mi přišel nestačila jsem se divit, už není tak hustý jak býval a teď se dá používat opravdu jen na ten pudr, protože na nanášení makeupu se láme a není tak pevný, jsem docela zklamaná, takže uvažuji nad štětcem od Péti...od ELFU už nikdy nic :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt?? Tak to jsem ráda, že to takhle vyšlo a zrovna nebyl na skladě, když jsem si ho chtěla objednat. To mě ale docela štve, že to takhle mění :/ Říkalo se, že je to nejlepší ze všech E.L.F. štětců a teď ho takhle změní.. Tak ale díky za info, aspoň mám dobrý pocit, že jsem udělala dobře :D :)

      Delete
  9. Já tedy se štětcem od LovelyHair moc spokojená nejsem. Dostala jsem ho k narozeninám od kamarádky a teda nic moc. Ze štětce vypadávají štětiny, není tak hladký jak jsem očekávala a některé produkty jako pudr nebo tvářenky mi s ním práší, i přesto, že s kvalitními štětci (Sedona Lace, Real Technique a další) mi to nedělá. Takže za mě zklamání :/ Kupovat si ho sama, tak koupě a peněz lituji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A nemůže to být třeba jenom jeden špatný kus? Protože mi v něm štětinky drží krásně, žádné pelichání, vypadávání, nic. Navíc si neumím představit hebčí štětec než je tenhle, ale nemám srovnání s jiným kvalitním štětcem, tak to asi nemůžu posoudit. I moje kamarádka ho má a nemůže si ho vynachválit a taky jí žádné štětinky nevypadávají a z hebkosti je taky nadšená. Je to škoda, že tě to zklamalo, fakt nevím, co na to napsat, já jsem s ním spokojená a nepozoruju na něm negativa, o kterých píšeš..

      Delete
  10. Mám štětce od Sigmy a s těmi jsem moc spokojená:)a také mám teď nový Petra Lovely Hair a za mě spokojenost:)nemám mu co vytknout:)

    ReplyDelete
  11. Jojo, taky zvažuju, že bych si štětec pořídila. Péťa je naprosto profesionální a co se těchhle věcí týče, tak jí naprosto důvěřuju. :)

    Na tvůj blog jsem se dostala právě přes její FB a tak jsem dneska pročetla všechny tvoje články. Super blog! Taky ráda nakupuju ve slevách/v sekáči a často si oblečení nějak přešívám nebo jinak upravuju. :)
    Píšeš, že studuješ v Ostravě. Můžu se zeptat, do kterého sekáče tady nejradši chodíš? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! :) To jsem moc ráda, že mám díky Petry novou čtenářku :) Seznam všech fajn sekáčů jsem psala do komentářů pod článkem tady: http://getalotforalittle.blogspot.cz/2013/02/nejlepsi-sekacove-ulovky.html#comment-form a můj nejoblíbenější je tenhle: http://secondhandabc.ic.cz/kontakt.html :)

      Delete
  12. Týjo, zrovna se mi můj štětec od bůhvíkoho rozbil a tendle mě dost zlákal ;)
    s tím e-shopem maxnina mě to vážně zajímá, tak už jsem zvědavá na podrobnosti...giveaway vzal čert ;)
    Krásné jaro, Veru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Podrobnosti o Maxnina jsem psala k 3.komentáři, tak se kdyžtak prosím koukni tam, ať to nemusím psát dvakrát :)

      Delete
  13. štětec mám od včerejška objednaný, tak jsem na něj moc zvědavá :) ... Péťa mi přijde, že ví, o čem mluví a myslím, že štětec by neměl být vůbec špatný :) ... navíc jsem na něj slyšela zatím jenom dobré recenze, tak se opravdu těším :) ....

    ReplyDelete
  14. Bude nějaký další článek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, včera jsem natáčela video a má 28 minut, takže mě budete mít zase naopak po krk :D Omlouvám se, že jsem tady v poslední době moc nepřispívala, ale to bylo kvůli maturitě. Tu už mám ale po včerejšku úspěšně za sebou (juchjuch!), takže se budu zase moct věnovat blogu jako předtím ;)

      Delete
    2. Super, moc se na video těším :)

      Delete
    3. Kecám, má 36 minut :D Už je nahráno, tak snad to nebude úplná hrůza ;)

      Delete
  15. Krásný blog. Štětce od Petry vypadají fajn, počkám si na další recenze :)
    www.neverfullcloset.blogspot.cz

    ReplyDelete
  16. stetec od petry mam teda taky a je fajn, mam tento a makeupovy od real techniques... ten od real mam asi radeji, ale tenhle je zase multifunkcni a lepe se s nim rozmatlava mensi mnozstvi makeupu :-) rozhodne doporucuju

    ReplyDelete