Friday 31 May 2013

Video: Taška jménem Blažka

Tak je to tady! Teď se rozhodne, jestli mě budete sledovat dál, nebo si řeknete, že jsem hrozně nesympatická a už tady nikdy nevkročíte :D
Video jsem nahrávala na youtube šílených 8 (!!!) hodin, takže jsem asi dělala něco špatně, protože tuším, že ostatním to tak dlouho netrvá (jak to děláte vy?!)... Nakonec se mi to ale podařilo, tak doufám, že to stálo za to ;) Nevím, jak je to možné, ale je to hrozně potichu, takže si to budete muset dát víc nahlas, promiňte mi to prosím! :/
Omlouvám se, že je to tak dlouhé, příště se polepším, fakt!

52 comments:

  1. Mě je teda hodně nesympatická ta koupelna. Možná by to chtělo točit až budeš třeba sama doma, ať máš klid točit jinde. ;) Jinak jestli to máš ve formátu avi nebo v podobném mega, tak se nedivim, že se ti to nahrává tak dlouho. :D JInak 36 minutové video jsem ještě u žádné blogerky asi neviděla, asi v tom máš rekord. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, 36 minut, to je už pomalu film :D No nic, mám ještě co zlepšovat, budu na tom pracovat tedy ;)

      Delete
  2. Prepáč ak budem teraz trošku kritická ale hovoriť o tom čo máš v taške 36 minút?? Úprimne video som do konca nedopozerala ani ho dopozerať nemienim. Zlá kvalita, zvuk, prostredie..... Blog máš pekný ale videá .... Škoda toho 8 hodinového nahrávanie :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, beru to, tohle se fakt nepovedlo :(

      Delete
  3. Nezaostřené, špatný zvuk a prostředí koupelny je teda fakt super. A 36 minut? Vážně? Nudnější video snad není.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pochopila jsem, že tohle se mi fakt nepovedlo, ale dá se to napsat slušně a hlavně taktně. Tyhle komentáře mi blogování spíš znechutí než aby mě posunuly dál.

      Delete
    2. Co na tom bylo neslušného?

      Delete
  4. Souhlasím..blok máš super,ale to video..zbytečně dlouhyy..shrnout do max 10 minut tak je to fajn:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za názor, pěkně napsaná konstruktivní kritika :)

      Delete
  5. Replies
    1. Děkuju, jsou ze sekáče, ale původně byly z Topshopu :)

      Delete
  6. Šaty mě taky zajímají, odkud jsou? :) Jinak za mě bych videa vynechala. Jsi krásná, milá, projev máš taky pěkný, ale takových videí jsou po youtube spousty (co mám v kabelce, jak se líčit tak a tak), nepřijde mi to nijak zajímavé. Pokud by to byly ale třeba diy videa, to bych brala. Každopádně délka je moc :) Jinak blog chválím a sleduju! Nakoukni někdy ke mě :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za konstruktivní kritiku :) Šaty jsou původně z Topshopu, ale jsou koupené v sekáči :) Jinak po tomhle videu už nemám chuť natáčet nic dalšího, protože jsem do tohohle dala opravdu hodně energie, strávila noc nahráváním na youtube a sklidila jsem za něj jenom kritiku. Mám pocit, že si všichni představovali, že už budu od začátku dokonalá a první video bude šíleně profesionální. Možná, jestli si seženu nějakou kvalitnější kameru a budu natáčet v příjemnějším prostředí + bude to trvat max. 10 minut, budu mít větší úspěch, ale nemám zatím dostatek financí a hlavně ani chuť se do toho pouštět znovu. Zároveň ti ale děkuju za taktní a slušný komentář, už tě taky sleduju :)

      Delete
    2. Vůbec jsem to nemyslela jako nějakou kritiku! Byl to pouze komentář z mého pohledu a já jsem k těm videím skeptická no :) Jinak kritiku ostatních neber osobně, po internetu se najde spousta lidí, kteří si potřebují vybít svou malost na někom úspěšnějším :) Blog máš skvělý a skvělá jsi i sama, tak co :)

      Delete
    3. Tvůj komentář vůbec neberu špatně, napsala jsi slušně a s citem svůj názor a já si z toho tím pádem můžu něco vzít, aniž bych se cítila, že mě někdo slovně napadá :) Takové komentáře jsou super a já si jich moc vážím, protože se mi jimi lidé snaží pomoct a ne mě ponížit. Děkuju moc za podporu, jsi milá a zvedla jsi mi náladu :)

      Delete
  7. Změnila bych prostředí ve kterém natáčíš. Je tam špatná akustika kvůli které je ti hůře rozumět a pak asi i délku videa. Jinak jsi mi moc sympatická a ráda se budu na tvoje videa dívat. :) Zajímaly by mě videa třeba na nějaký DIY. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za komentář, máš pravdu a pro příště se určitě poučím. Jinak děkuju za podporu! :)

      Delete
  8. HEzké video :) Akorát ta délka :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, ta délka je na nic, to souhlasím ;)

      Delete
  9. Opravdu hodně dlouhé, ale jinak super, jsi hrozně příjemná :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky moc, Anež :) Jinak s tou délkou máš pravdu.

      Delete
  10. jsi hrozně sympatická, měla bys jít na učitelku, takových milých je totiž málo. KS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, to mě moc potěšilo :) Docela vtipné je, že jsem se teď dostala na Učitelství 1.stupně základních škol, takže díky za milý komentář! :)

      Delete
    2. a to myslím učitelku čehokoliv a kdekoliv..KS

      Delete
    3. Děkuju :) KS? To jsou iniciály?

      Delete
  11. Jsi sympatická, ale mě teda celkově dost zklamalo,(takhle po pár měsících, co tě sleduju) že blog, který měl být o tom jak sehnat levné věci a ušetřit o tom vůbec není, vlastně nakonec není o ničem...Článek zase o tom by byl fajn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za názor. Máš pocit, že to tu není o ničem? To mě mrzí. Kdyžtak napiš, co přesně ti vadí, zkusím o tom popřemýšlet a něco si z toho vzít. Jinak možná ode mě každý čeká něco jiného, já mám třeba pocit, že je to tady celé o levných věcech a nic drahého tady nenajdeš, protože všechno mám ze sekáčů nebo Votočvohoz + třeba ten štětec od Petry Lovelyhair je taky nejlevnější varianta kvalitního štětce. Bude to asi tím, že tady nemám moc DIY článků, takže to zkusím změnit a budu se snažit jich přidávat více. Budu ráda za tvoji reakci ;)

      Delete
  12. Ahoj,
    nebudu tu opakovat, co psali přede mnou a ty sama to víš (třeba, že je video dlouhý):). Nejdůležitější podle mě je, že tě to baví a jde vidět, že tě to baví. Jsi sympatická a na první pokus to je parádní. Koncept tohoto blogu je originální, těším se na DIY nápady a užitečné vychytávky.

    Doufám, že tě taková zkušenost neodradí, ale naopak motivuje, protože blog má potenciál:).

    Hezký den dětí!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc za podporu, moc mě to potěšilo a zvedlo náladu :)

      Delete
  13. Sice delší, ale dalo se to vydržet :-) být tebou tak zkusím ještě minimálně jedno video vytvořit, poučit se z chyb a bude to v pohodě, hezky se tě poslouchá :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :) Asi to zkusím ještě jednou, ale musím sehnat kvalitnější kameru a natáčet v příjemnějším prostředí + maximálně 10 minut ;) Nebude to ale hned, zatím budu psát hlavně normální články a více soustředit na DIY návody a tak. Jinak děkuju za pěkný komentář, potěšil mě :)

      Delete
  14. Já si myslím, že to především chce velkou dávku odvahy se poprvé postavit před kameru a souvisle do ní mluvit. Tys to zvládla se ctí a za tohle máš obrovské plus :) Tvůj projev je přirozený a příjemný, být tebou bych hned neházela flintu do žita a příště se pustila do videa klidně zas. Akorát to chce možná trochu lépe promyslet, líp prostříhat, změnit prostředí a způsob nahrávání. Na to všechno ale přijdeš časem ;)

    Rozhodně bych uvítala videa s nějakým DIY (jak čtu, tak o to stojí spousta lidí) nebo mi přijde jako dobrý nápad na video nějaký "Tour de sekáč" :D, kde bys třeba ukázala, jak vybírat oblečení v sekáči, podle čeho soudit kvalitu, jak najít to, co zrovna hledáme a tak. Rozhodně by to bylo něco jedinečného a třeba by to více lidí přesvědčilo o tom, že i tam si můžou vybrat. Zvlášť ty, kteří na sekáče zanevřeli kvůli tomu, že jim prostě vadí se hrabat takovými kvanty různých věcí. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky moc za podporu a pěkný komentář :) Tour de sekáč zní moc dobře, jenom nevím jak bych tam chodila s kamerou a tak :D ale určitě je to super nápad a samotnou by mě to asi nenapadlo, ještě to zkusím promyslet ;) DIY určitě udělám, jenom ještě nevím, jak s tím videem, ale v nejbližší době tady několik DIY článků přibude :) Jinak díky za pěkné jednání, s tím videem teda ještě nebudu házet flintu do žita :)

      Delete
  15. Já vím že se to moc nehodí psat, ale když jsem měla v pátek střevní chřipku a bylo mě uplně šíleně na nic tak sem si říkala že se půjdu mrknout na tvůj blok, že se aspoň zabavím ať mě není tak špatně a byla jsem moc ráda žes přidala tohle video, dokoukala sem ho dokonce a čtu i všechny tvoje články, seš moc šikovná a jak ti tady holky píšou tu kritiku, tak já nevím, ale myslím si že nikdo není dokonalej a hlavně nikdo neumí nic hned na první pokus, takže hlavu vzhůru.. už se moc těším na další tvůj příspěvek :) no nic, měj se hezky a gratuluju k té maturitě :) mě to čeká za rok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, jsi milá, že jsi to tady tahle napsala a moc mě těší, že tě můj blog baví a šla ses na něj podívat, když ti bylo špatně. Moc jsi mě potěšila a dodala mi chuť to nevzdávat :) Jsem moc ráda, že mám takové čtenáře jako jsi ty, kteří se mi snaží pomoct a postaví se za mě. Moc si toho vážím :) Jinak děkuju za přání k maturitě! :)) Doufám, že už je ti líp a s tou maturou se nestresuj, máš ještě hodně času :)

      Delete
  16. Co tím chtěl básník říci? Kromě toho ta akustika je dost strašná....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, akustika je na nic. Jinak jsem tím chtěla říct, co všechno mám v kabelce :D

      Delete
    2. co chtěl básník říci? asi totéž, co všechny ostatní blogerky, které jako jedno z oblíbených témat vybírají právě to, co nosí při sobě. :)

      Delete
  17. Mě se to docela líbí:) Blogerka je vtipná, všechno krásně popíše, škoda té akustiky:)
    Jsi ještě hezčí než na fotkách, závidím:)
    Chválím!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc! :) Moc jsi mě potěšila :)

      Delete
  18. Mně se to video teda líbilo :) na to, že to bylo tvoje první video, to je moc povedené :) těším se na další videa i články, jsi mi moc sympatická :))

    ReplyDelete
  19. Ahojky. :) Tak mě se tedy video líbilo moc! Samozřejmě, že ta akustika nebyla super, ale to vůbec nevadí. ;) Ráda čtu tvoje články, vylepšováky a recenze. Sama sebe bych označila za vděčného a nadšeného konzumenta ve všech obastech, tudíž mě třeba délka videa vůbec nevadila. Mimochodem, mám stejnou ,,úchylku´´ na obaly a hlavně krabičky. Jakmile vidím jakoukoli blbost, která je v mini pidi pixličce nebo tubičce, většinou se neudržím. :-D Ale to jen tak na okraj. :-D Každopádně budu ráda, když budeš nadále psát o levných vychytávkách, DIY nebo uvítám video kde se líčíš (moc ti to sluší). Měj se krásně a skládej básně :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc za milý komentář, udělala jsi mi radost :) S těmi obaly jsi to vystihla - mini pidi pixlička a prostě to musím mít :D Teď se ještě musím učit na přijímačky, ale až budu mít od všeho učení pokoj, budu na blog přispívat častěji a hlavně mnohem více DIY :)

      Delete
  20. Sice dlouhé, ale chci článek o prstenech!)))

    ReplyDelete
  21. Těším se na další video, protože tahle vlna kritiky tě určitě posune mnohem dál a těším se, až uvidím ten pokrok :). Nějak se začít musí, takže se dá očekávat, že první video nebude žádná super sláva. Nicméně je dobře, že jsi se do toho pustila, protože alespoň bude blog mnohem „pestřejší“. A chválím vůbec i odvahu se do toho pustit ;)

    ReplyDelete
  22. Video je fajn a myslím že se ti povedlo:) Mě osobně to tedy bavilo se na to koukat a jsi mi sympatická.. určitě toč dál, tvůj blog mě baví :)

    ReplyDelete
  23. Mě se video moc líbilo, dokoukala jsem ho celé a myslím, že jsi moc sympatická :) Sice je dost dlouhé, ale právě proto mě bavilo, všechno jsi vtipně okomentovala a díky tomu, že nejsi žádná namyšlená pipka tak to na mě působilo tak příjemně :D Doufám, že tě ostatní kritocké komentáře neodradí a zase za čas nějaké to video přidáš ;)Petra

    ReplyDelete
  24. Vide je fuč :(

    ReplyDelete