Saturday 8 June 2013

Levné nákupy na eBay



Video v minulém článku moc úspěchů nesklidilo a dost mi po něm spadl hřebínek (sice malý, ale spadl!) :D No nic, začátky jsou těžké, ale aspoň už vím, co zlepšit, čemu se vyvarovat, co změnit a tak ;)
Dneska ale píšu článek o mých levných nákupech na eBay, takže to mi snad půjde líp :)
Nejdříve chci říct, že jsem se k nakupování na eBay dlouho odhodlávala, protože to na mě celé působilo dost pochybně, ale riskla jsem to a přináším své první reference:

Platba: Co se týče způsobu, vybrala jsem si PayPal, se kterým už jsem měla zkušenosti z Romwe a doporučuju ho použít i vám, protože se tak chráníte před zneužitím dat z kreditní karty.

Doručení: do tří týdnů jsem měla všechno doma, první dvě věci mi přišly po 14 dnech

Poznámka: Fotky jsou reálné, fotila jsem je já, takže jde opravdu o zboží, které mi přišlo domů, jenom mám pozadí upravené v GIMPu :)

1) Organizér do kabelky (67 Kč, poštovné zdarma, doručeno do 14 dní)

Ve článku 5 největších nepřístojností a jejich levné alternativy jsem psala o organizéru, který jsem původně našla za 169 Kč na darlings.cz, což dělá 238 Kč i s poštovným. Je to sice méně, než by stál ten z luxurybags.cz (2490 Kč), ale sehnala jsem ho nakonec ještě levněji! :)

Odkaz na eBay: zde



2) Kosmetické zrcátko - miniatura Apple Mac Book (19 Kč, poštovné zdarma, doručeno do 14 dní)

Je to sice spíš taková srandička, ale mi se ten nápad fakt líbil a za 19 Kč - no nekup to! Má navíc na boku i miniaturní vstup pro USB a sluchátka + vevnitř je klávesnice, touchpad a pidi webkamerka :D

Odkaz na eBay: zde (bohužel je u tohoto prodejce zrovna vyprodáno)



3) Kosmetická taštička (20 Kč, poštovné zdarma, doručeno do 3 týdnů)

Miluju různé obaly, taštičky a pouzdříčka, takže jsem si objednala hned tři :D Nevěděla jsem, jaké budou mít rozměry, protože v popisu psali nějaká pochybná čísla, ale jednotky ne a nakonec měří 12 x 20 cm :)

Odkaz na eBay: zde


4) Kosmetická taštička (35 Kč, poštovné zdarma, doručeno do 3 týdnů)

Tohle je ta třetí zmiňovaná a jsem nadšená ze všech tří! U nás se žádné hezké a levné toaletní taštičky sehnat nedají, vždycky jsou buď s nějakým šíleným vzorem nebo drahé :/ Máte to u vás taky tak?

Odkaz na eBay: zde

Shrnutí: Všechno došlo v pořádku do 3 týdnů, zboží odpovídá fotkám a ceny jsou docela vtipné, takže moje zkušenosti jsou zatím jenom kladné. Napadlo mě dělat tyhle eBay články častěji a přidávat odkazy na superlevné věci, které se tam dají najít, co myslíte? Kdo by se chtěl o nějaký fajn kup podělit, určitě pošlete odkaz - je možné, že se pak objeví v nějakém dalším článku :)

20 comments:

  1. To zrcátko je celkem sranda :) Ostatní mě nenadchlo, taštičky si ušiju totiž sama (navíc mám pocit, že je to takový ten jakoby pvc materiál, co nemám ráda), organizér taky není nic pro mě, ale tohle je zrovna věc vkusu :) Věřím že pro někoho, kdo nešije, jsou ty taštičky super :)

    ReplyDelete
  2. Taštičky jsou sice pěkné, ale já bych je hned poztrácela :D
    ALe to zrcátko je fakt bezvadný! Kdybych uměla s PayPalem, určitě si ho objednám:D

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nechtěla bys udělat třeba článek jak na Pay Pal? :) myslím, že by to dost lidí ocenilo :) navíc vypadáš jak ebay guru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlas, s ebayem se teprv začínám kamarádit, tak by se to hodilo :P

      Delete
    2. Zkusím, co se dá dělat, ale kdyžtak mi můžete napsat a já vám to vysvětlím, jako jsem to už vysvětlovala jedné slečně a myslím, že to bude lepší, než článek :)

      Delete
    3. Já taky hlasuju za článek, aspoň na to nebudeš muset odpovídat stokrát :)

      Delete
    4. Tak 1) Taštičky jsou supr čupr,gratuluji k výhodnému nákupu ;) 2) ráda si také přečtu článek o paypal a ebay,ebay čas od času okukuju,ale s paypalem se bojím... :-(

      Delete
  4. to zrkadielko je perfektné! :))

    ReplyDelete
  5. jezis, zrcatko je uzasne. jako apple freak ho nutne musim mit! diky moc za tip. Prosim delej rozhodne vic ebay postu, ty me moc bavi :-)

    Jinak mam u me give away na kosmetiku, zatim se mi nikdo nezucastnil a uz si pripadam trochu trapne, tak kdybyste nekdo chtel, mrknete :-) dekuji.

    ReplyDelete
  6. to zrcátko je bomba teda! a za takové směšné ceny, to si budu muset asi taky založit paypal a ebay účet :D

    ReplyDelete
  7. Ebay, to je závislost! Sestra mě už musí hlídat, ale moc to nepomáhá, taky chce furt něco objednávat :D
    Chtěla bych Vás pozvat na mou giveaway :)

    ReplyDelete
  8. Super článek:) Taky miluju nakupování věcí z ebay:) a také levných věcí. Ted jsem si třeba objednala krásnou šifon sukni za 80 Kč, která by mě určitě třeba v HaM vyšla minimálně na 300 Kč, ne-li víc :D
    Myslím si, že spousta holek uvítá články, jako je tenhle:)
    Lída

    ReplyDelete
  9. To zrcátko mě pobavilo :D Já takové blbůstky teda neobjednávám, spíš si tam valím oblečení a doplnky, za ty ceny, to je paráda!

    ReplyDelete
  10. Díky moc za všechny komentáře :)

    ReplyDelete
  11. Náááádhera, tak to trochu závidím, ten organizér je suprovej, kdyby jste ho někdo objednával, tak bych se ráda připojila (nemám paypal a manžel tohle odmítá - máme společný účet). Zrcátko i taštičky jsou taky suprový!

    ReplyDelete
  12. Bože, to zrcátko MUSÍM MÍT! :D
    Akorát taky nevím, jak na ten PayPal... :D

    ReplyDelete
  13. To zrcátko je geniální :D Už jsem přemýšlela o nákupu na ebay, hlavně tedy oblečení, ale pak jsem si řekla, jestli se to vyplatí ohledně poštovného... ale koukám, že tobě se povedlo všechno najít s poštovným zdrama, takže se do toho asi dám :D

    ReplyDelete
  14. Super článek! A to zrcátko musim mít!

    ReplyDelete
  15. na kosmetické taštičky jsem úchyl, jdu nakupovat!! :D

    ReplyDelete
  16. Já také velice ráda nakupuji levně a na e-bayi... Myslím si, že takové nakupování tam má opravdu smysl a je to daleko lepší, než třeba nakupovat u nás v těch slevách , protože jak všichni víme, ty věci, které u nás stojí 1200,- stojí na e-bayi mnohokrát i třeba jen zlomek ceny :-)

    ReplyDelete