Monday 26 August 2013

Mapa secondhandů v ČR

Na Votočvohoz jsem už v červnu narazila na úplně nejlepší věc, takže nevím, proč vám o tom píšu až teď! (mimochodem bych už si od VV měla za tuhle reklamu nechat platit! :D)
Uživatelka magdusa, která má taky blog a níže se o ní dozvíte víc, vytvořila internetovou mapu secondhandů v celé České republice! (zde odkaz na článek na VV)


Myslím, že je to úplně nejlepší nápad, protože jsou na mapě všechny sekáče hezky pohromadě, a když třeba pojedu do jiného města, hned budu vědět, kam jít.
Navíc je u každého označeného sekáče krátká poznámka se stručným infem od pravidelných návštěvnic, což se myslím vždycky hodí.
Mapa se pořád rozšiřuje, protože do ní může kdokoli zaznačit sekáč, který tam ještě není, takže se snad zredukuje počet dotazů typu "Neznáte nějaké secondhandy v Ostravě?".


Když jsem na tuhle super věc narazila, napadlo mě, že by si Magda zasloužila, aby o ní vědělo více lidí a rozhodla jsem se, že se o ní zmíním u sebe na blogu.
Je to tak trochu Amélie z Montmartru, píše na blog http://www.majdenka.blogspot.cz/ a najdete u ní jak tipy na filmy a knihy, tak i různé návody na DIY, recepty, módu a hlavně hodně kvalitního počtení o uměleckých zážitcích, cestování i každodenních radostech :)




Další Magdiny články:




A co říkáte na tuhle mapu secondhandů vy?

9 comments:

  1. Zaregistrovala jsem jí na VV s tím článkem a přijde mi to geniální :)

    ReplyDelete
  2. super parádní článek... do mapy jsem hned musela zanést jeden svůj oblíbený sekáč :) www.gleysishere.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Super nápad! Ja sekáče veľmi nemusím, ale moja kamarátka ich milujem tak jej to hneď prepošlem ;)

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    ReplyDelete
  4. mapa je skvelá! rozhodne na výlety po Česku sa zíde. ;D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Jé, Jindřichův hradec :D vím tu jen o jednom sekáči, jdu zkoumat kde je ten druhej ^^

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    ReplyDelete
  6. to je ake dobre! mohol by niekto urobiť niečo také aj v slovenskom prevedení :)
    Ak hladas tip na super pletovu kuru najdes ho tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/ryor-hydratacne-kapsule.html

    ReplyDelete
  7. Já už pilně dopnila asi 6 sekáčů, i s recenzemi na mém blogu, popis sekáčů, cen, atd. Většinou Budějce, Třeboň a Jindřichův Hradec.

    ReplyDelete