Monday 2 September 2013

Na dveře škrábej, básně piš

Už dlouho tady nebyl žádný můj outfit, takže přidávám jeden, za který mě většina z vás zabije, protože na něm mám jarmilky - já za to ale nemůžu, že se mi tak líbí :D 
Na eBay jsem si objednala tuhle buřinku, kterou bych si už byla bývala k tomuto outfitu vzala, kdyby mi už byla bývala v té době přišla (hahá, konečně jsem použila kondicionál minulý!)
A co říkáte na kloboučky/buřinky vy?

Ještě mám zase několik novinek, které bych vám ráda sdělila:

1) Protože jsem chtěla taťkovi udělat radost, napsala jsem jeho nejoblíbenějšímu Armin van Buurenovi (DJ), aby mu popřál k 50. narozkám a on to fakt udělal! Sice jsem mu musela napsat holandsky a zmínit svoje dvě ségry :D, ale vyšlo to! Koho by to zajímalo, můžete si záznam poslechnout tady (ve 12:50 tam říká: "The three sisters Adéla, Karolína and Ester from the Czech republic shout out to their dad wishing him a great 50th birthday!") Juchjuch!

2) Mám pro vás další tip na super dánský film - Jagten (česky Hon)! Nekecám, když řeknu, že vám nedá spát další 2 dny!
Chystám ještě článek na 40 filmů, které stojí za to vidět, tak klidně přispějte nějakým svým oblíbeným, třeba ho tam ještě přidám a bude jich rovnou 50 ;)

3) Už mám foťák! Nevím, jestli vidíte ve fotkách nějaký rozdíl, ale já jsem z něho dost nadšená, protože fotí úplně nejvíc nejlíp makro fotky! Je to nakonec ten Nikon Coolpix L820 a doporučuju ho všem, kteří nad ním uvažujete!

4) Byla jsem na festivale Moravské hrady.cz v Hradci nad Moravicí a kdyby tam byli jenom moji milovaní Mandrage, tak by mi to vůbec nevadilo :D Ne proto, že by byly ostatní skupiny špatné, ale protože jsem se po jejich koncertě, "výšlapu" na hrad a gyrosu v tortille unavila natolik, že jsem se nezmohla na víc, než se válet na dece a dívat se na moje šílené rodiče, jak paří na Pražský výběr :D

5) Už je mi 21 let!

6) Od půlky září budu bydlet v Brně, takže se nebráním osobnímu setkání s někým z vás, kdo by měl zájem mě vidět nebo popřípadě fotit :D





košile - eBay, sukně - H&M (Votočvohoz), jarmilky - cvicky.cz

30 comments:

  1. Náhodou jarmilky jsou super ! A super nápad s DJem !

    ReplyDelete
  2. Miluju kloboučky a buřinky, nejlépe bych jich měla hafo, jenže.....mám obvod hlavy skoro 60, takže toho moc nepořídím :( natož z ebay.

    ReplyDelete
  3. jarmilky jsou nejlepší, skvělý outfit!

    ReplyDelete
  4. 21 a stále stejná kočka, kterou jsem poznala v Norsku! S láskou Lilinka :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stále stejně úžasně, jen trošku chladněji, ale čekám že bude hůř :D A co Brno, těšíš se? Až jim vytřeš zrak? :D Stále s láskou tvá Lilinka .)*

      Delete
  5. Ta košile je boží! A sluší ti to moc :)

    ReplyDelete
  6. Mám pár tipů na filmy :))

    Now is Good, Boy A, Intouchables, King of devil Island, Never let me go, We need to talk about Kevin

    Všechny najdeš na čsfd, a jak jsem řekla, všechny stojí za zmínku, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za tipy, většinu z nich znám, a ty co ne si tedy pustím a kdyžtak je tam přidám :)

      Delete
  7. Ani bych nepoznala takhle z dálky, že to jsou jarmilky :) Jsem čekala klasické bílé :D Nikde jsem černé neviděla :D

    ReplyDelete
  8. Jarmilky jsou náhodou super. Ještě víc jsi mě potěšila s tím Brnem. Parťačku na obíhání sekáčů, kavárenský povalečství a jiný krásný věci bych brala hned :) Kača kata.sucha@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to já taky! :) Díky za kontakt, čekej ode mě mail :))

      Delete
    2. Mail mě určitě potěší :)

      Delete
  9. Díky moc všem za komentáře! :)

    ReplyDelete
  10. Outfit se mi líbí, jarmilky taky (sama mám klasické bílé). Ale fotky bych od foťáku za pět tisíc očekávala lepší a ostřejší, obvzlášť v exteriéru. Takovýhle fotky dostanu ze svýho kompaktu za dva tisíce. Ale možná jen s tím foťákem fotograf neuměl řádně zacházet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nojo, mě fotil brácha od Toma, kterému je 12 a já mu dala foťák, ať zmáčkne tlačítko a normálně mě vyfotí. Ale sama s tím taky moc neumím, takže to budu muset ještě prostudovat, ale díky za názor.

      Delete
  11. Už se moc těším na ten seznam filmů. Před týdnem jsem se konečně mrkla na La cara oculta a byla jsem nadšená!! Hned jsem to musela ukázat kamarádkám a taky se jim to moc líbilo. Včera jsem mrkla na Jagten a taky se mi to moc líbilo, ne, že by mi to nedalo spát jak tobě, ale dobré to bylo! Takže se moc těším na další tipy. A v Brně se třeba někdy potkáme ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, La Cara je nejlepší! Ten seznam ještě promýšlím, jestli to neudělám spíš na kategorie - jakože španělské filmy, severské filmy, atd. Tak snad objevíš zase něco, co se ti bude líbit :)

      Delete
  12. Ach jo, ty más taaaaak nádherný tělo <3

    ReplyDelete
  13. ..už mě víckrát neuvidíš :)
    prostě boží!

    ReplyDelete
  14. Jé, odkud přesně z eBay máš tu košili? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odtud:
      http://www.ebay.com/itm/161021593534?var=460171255856&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 :)

      Delete
  15. Myslím, že jsem tě v týdnu (ve středu?) viděla v Café Atlas :) V bledětyrkysových punčoškách! Nebo máš v Brně dvojče.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, to jsem byla já :) Možná jsem tě tam taky viděla, ale nevěděla jsem, že mě znáš, klidně o sobě dej příště vědět :)

      Delete
  16. juu .. roztomilá košile :D :))

    ReplyDelete
  17. ahoj
    tady Tom z Opavy :),
    k těm filmům, co takhle skvělý film Zlodějka knih?
    Myslím že se bude líbit.. :)

    ReplyDelete